Gratulerer med en godt overstått 17. mai! … Hva skjer nå?

Mandag var en utrolig fin dag med 17. mai-tog spredt utover hele Bergen by. Vi i Lungegaardens Buekorps stilte med 17 jenter på linje denne dagen – en økning fra tidligere år! Været, det var så nydelig at man knapt skulle tro det var Bergen vi befant oss i, og trommelyden ljomet gjennom gatene i årets feiring av grunnlovsdagen. Sånn skal det være!


Nå gjenstår det knapt en måned av marsjsesongen vår. Førstkommende lørdag etter 17. mai har alltid vært en fridag hos oss, så vi ses neste gang onsdag 26. mai for nok en onsdagseksersis. Nå øver vi til marsjkonkurransene beste soldat, beste nybegynner og så videre som vil holdes siste dag på linje den 12. juni.Helgen etter blir det enten vanlig marsjering eller Søndagskorpsenes Fellesmønstring. Deretter kommer det en onsdag til og en lørdag til. Mon tro hva vi finner på lørdag 5. juni (hehe, bare å glede seg). Sesongens siste onsdagseksersis blir 9. juni, siste innspurt med trening før vi avslutter sesongen.

Siste dag på linje er avslutningen på buekorpssesongen. Vi starter tidlig, rundt klokken 09:00 på oppstillingsplassen, for å marsjere til Fløibanen, ta den opp og kose oss en hel masse ved Skomakerdiket. Alle må ta med et sett klær de kan løpe rundt i og være aktive, for det blir kappløp rundt vannet, dragkamp og grilling før vi marsjerer ned til Skansemyren for å konkurrere oss imellom. Vi avslutter tilbake igjen på oppstillingsplassen med faneparade, utdeling av filler, medaljer og pokaler og taler både til og fra sjefen.

Mer informasjon om tidspunkter og detaljer kommer snart.


En siste påminnelse om vervekonkurransen vår:

Nå nærmer vi oss slutten av sesongen, så det er nok at en venn er med to ganger på buekorpset (og får utdelt uniform) for at man skal få premie. Gavekort, kinobillett, pizza, trampolinepark … premiene er det dere måtte ønske – for to personer.
Det blir også en ekstra gevinst til den som tar med seg flest før sesongslutt.


Igjen, takk for en fantastisk feiring – vi gleder oss til å se alle sammen igjen neste uke!

Rådet