Sesongstart 2021: Uniform, terminliste og koronatiltak

Oppsummert: Sesongstart 13. mars og uniformsutlevering på oppsatte tider fra 1. til 7. mars (gi beskjed til Siren hvis dere trenger et annet tidspunkt enn det dere har fått). Det blir marsjeringer onsdager og lørdager med buekorpsmunnbind – terminlisten er på vei.

Kjære lungegaardsjenter og foresatte,

Sesongen 2021 starter med første dag på linje den 13. mars. Før det må uniformer utleveres, på en trygg og koronafri måte. Løsningen er at vi i løpet av den kommende uken vil sette opp en tid for hvert medlem å komme til lokalet for å skaffe seg det de trenger: uniform, sløyfer og bue. Buene og alt det som hører med skal være med den enkelte soldat hjem – det er det tryggeste alternativet. Offiserer vil være i lokalet og finne frem alt dere trenger. Jeg kommer til å sette opp en liste med tidspunkter etter vanlig arbeidstid, så må dere ta kontakt med meg (Siren) hvis tiden dere fikk ikke passer. Vi forventer at alle møter med munnbind, men har også ekstra stående klare i lokalet sammen med litervis av antibac. Litt kort varsel, det er vi klar over, men forhåpentligvis finner alle en tid som passer. Vel møtt!

Angående sesongen og egne buekorpsmunnbind:

Vi starter lørdag 13. mars, på linje klokken 15:00. Deretter blir det marsjtrening om onsdagene som alltid før (klokken 17 til 18) og lørdagseksersis. I utgangspunktet ser vi ikke at aktiviteter inne i lokalet skal være mulig i år heller, men hvis soldater, foreldre, offiserer eller rævadiltere har forslag eller ideer til ting å finne på utendørs er vi i rådet åpne for å ta dem imot. Lørdagene er med uniform, onsdagene uten, som i fjor. Det som er nytt i år er at vi bestiller munnbind med logo på som skal være en del av uniformen både onsdager og lørdager. Hvert medlem vil få utdelt to munnbind som er sponset av korpset. Det er mye som er uklart, men det som er sikkert er at det blir sesong i år også! En tentativ terminliste kommer ut om bare noen få strakser.

Vi ses nå i kommende uke (vinterferien), så skal Bergens gater få se oss stolte og fine i uniform denne våren også!

Hjertelig hilsen,
Siren (1. kompanisjef) og Rådet