Høsten med koronarestriksjoner

Kjære medlemmer og foresatte,

Vi skal ha aktiviteter i år også, men det blir litt annerledes pga. smittevern.

Vi skal feire Halloween, dra på kino og møtes igjen rett før jul. Vi vil unngå å bruke lokalet mer enn nødvendig ettersom det er for lite til at alle kan holde 1 meters avstand. Før aktivitetene vil vi sende ut smitteverntiltakene for hver aktivitet, hvor hygiene og avstand vil bli tatt på alvor.

Halloween, lørdag 31. oktober: Vi møtes i sentrum, ikledd gøye eller skumle kostymer. Så tar vi oss en liten byvandring med spøkelseshistorier og lek!

## Vi oppfordrer til å låne / bytte på gamle kostymer innad i korpset – har dere noe liggende, legg gjerne igjen en kommentar (kanskje med bilde også) eller spør om kostyme ønskes! ##

Kino i november, dato er ikke satt: Ønsker noen å se en spesiell film er det bare å sende inn tips! 🙂

Julebukk i desember, dato er ikke satt: Denne gangen kler vi på oss med julestemning, enten det er nissekostyme eller hva dere vil! (Bytt gjerne kostymer innad i korpset her også). Vi sprer juleglede på Bergens gater og koser oss sammen!

Dette er de eneste «moro»-aktivitetene for i høst, men vi har også et større vedlikeholdsprosjekt i planene. Buer og pilkogger skal pusses ned og lakkeres på nytt. Er det noen foresatte eller kjente som har erfaring eller bare lyst til å bidra med litt arbeidskraft så tar vi i rådet gjerne imot et par ekstra (desinfiserte) hender!